Klinikken og personellet

Vi er et topp moderne og hyggelig tannlegesenter sentralt på Grünerløkka i Oslo, bare 200 meter fra trikkestoppet på Birkelunden. Klinikken har heis og holder til i øverste etasje med panoramautsikt over hele Oslo by. I 2017 totalrenoverte og utvidet vi våre lokaler til moderne og tidsriktig design med store og romslige behandlingsrom. Vi har samtidig også tatt vare på noe av det gamle historiske preget som bygården Grünerløkkas Hus fra 1932 har å tilby.


Vårt tannlegepersonell består i dag av seks målrettede og flinke mennesker som sammen jobber for å gi deg profesjonell behandling og en god opplevelse til en overkommelig pris. Grünerløkkas Hus Tannlegesenter har over 10 års fartstid i bransjen og er i dag en veletablert og anerkjent klinikk med flere dyktige tannleger. Vi er oppdatert på utstyr, systemer, teknologi og jobber kontinuerlig for, til enhver tid, å kunne tilby noe av det beste markedet har å by på. Alle våre tannleger er medlem av Den Norske Tannlegeforeningen (M.N.T.F) og følger retningslinjer for etisk behandling av pasienter, samt godkjent av Statens Autorisasjonskontor for helsepersonell. Vi har bred kompetanse innen de fleste typer behandlinger og har godt samarbeid med flere spesialister i Oslo.

Møt vårt tannlegepersonell her!

Anielka Castrillo
Anielka CastrilloTannlege
Alexander Salvador
Alexander SalvadorTannlege
Cathinka Leegaard
Cathinka LeegaardTannlege
Marla Castrillo
Marla CastrilloDaglig Leder
Fransisco Tenorio
Fransisco TenorioTannlegesekretær
Olav Imanuel Apelthun
Olav Imanuel ApelthunØkonomi og markedsansvarlig

Litt historie

Navnet Grünerløkkas Hus har sitt opphav fra Grünerløkkas Folkets Hus som tidligere var navnet på bygården fra 1932. På den tiden var det arbeiderbevegelsen som holdt til i lokalene som i dag disponeres av Teater Manu. I etasjene over var det tannlegevirksomhet gjennom flere generasjoner siden slutten av 30 tallet og frem til det ble solgt og fikk ny eier i 2009. I 2014 ble selskapet omgjort fra enkeltmannsforetak til aksjeselskap med flere tannleger og heter i dag Grünerløkkas Hus Tannlegesenter. I 2017 ble lokalene utvidet og total renovert til topp moderne standard.